Kookverhalen
Lees smakelijk!

Aan de potten klaar, start!

Omdat elk van ons intussen meer recepten in huis heeft dan we in één mensenleven ooit kunnen klaarmaken, maar dat dat ons er niet van weerhoudt om nog meer kookboeken te kopen, zijn we deze blog begonnen.  Elke maand kiezen we één kookboek en elk van ons maakt daaruit minstens één recept.  Over die kookervaring schrijft ieder van ons zijn of haar stukje.

Mislukte het gerecht totaal, vonden de kinderen het niet lekker, bleek het veel te complex en hebben we daarom 26 stappen overgeslaan, smaakte het eindresultaat net even lekker als de kant-en-klaar variant van in de supermarkt… ook dat zal u hier kunnen lezen.  Rechttoe rechtaan en zonder omwegen.

Share

One Response to Lees smakelijk!

  1. Nele says:

    echt MIES (check this on fb “Don’t MIESunderstand this!”)

Leave a Reply