Kookverhalen
plenty – by Els

Plenty

Een kookboek met zo’n titel kan niet slecht zijn. Het voelde ook onmiddellijk ok aan : zo’n gezellige mollige witte cover en dan de binnenkant…die foto’s! die indeling! dat Engels! Moeilijk om te kiezen wat ik eerst ging klaarmaken, toch maar een recept met heel veel ingrediĆ«nten om het plentygevoel te behouden: vegetarische couscous. Ik ben zo iemand die moeilijk het recept slaafs kan volgen , dus weg met de steranijs en doordeweeks kerriepoeder in plaats van kurkuma en er ook nog een zoete aardappel bijgegooid voor het nog vollere gevoel. Resultaat was super, vooral de combinatie abrikozen, kikkererwten en verse koriander is yummie. Het is ook uitstekend feesteten, lijkt me heel geschikt om in grote hoeveelheden klaar te maken. Zelfs partner-carnivoor en kritische dochter vonden het heel ok. Vanavond probeer ik de portebello’s met dolcelatte.

Share

2 Responses to plenty – by Els

 1. Noah De Ruyver says:

  Heel leuke blog heb je de recepten zelf uitgevonden?
  ze zien me er allemaal heel lekker uit.
  hebben jullie nog anderen recepten?
  tot dan.

 2. Sarah says:

  We koken om de twee maanden uit een kookboek, dus de volgende posts mag je ergens in april verwachten. Fijn dat je langskwam!

Leave a Reply